Tlf:56 97 50 82
Mail@hesthavens.dk

Motorcykler

Vinteren nærmer sig og Hesthavens MC tilbyder at gøre din mc klar til vinterens dvale.

Prisen for vinteropbevaring er 195,- kr. pr. påbegyndt måned, hvilket dækker selve opbevaringen og vedligeholdelse af batteriet i perioden. Vi opbevarer din mc i tørre og aflåste lokaler. Under opbevaringsperioden er motorcyklen dækket af dens kasko forsikring. Der er ingen dækning ved tyveri eller brand, hvis der ikke er kasko på motorcyklen.

Du kan også vælge at lade Hesthavens stå for vinterklargøringen. Inden motorcykler sættes til opbevaring bliver den afvasket og indsmurt i konserveringsolie. Batteriet lades fuldt op, og der foretages et olieskift med filter. Inden aflevering fortages afvaskning af konserveringsolie og motorcyklen bliver startet op. For dette arbejde beregnes 1500 kr., eksklusiv. olie og filter. Motorcykler med indsprøjtning får konserveret indsprøjtningssystemet.

Hvis du i forbindelse med vinterklargøringen bestiller anden service eller vedligehold, så reducerer vi vinterklargøringsprisen til 1.000 kr. eksklusiv olie og filter.

Afhentning og udbringning af motorcykel (dog kun på Bornholm) tilbydes for 200 kr. pr. tur. Motorcyklen er forsikret under transport.

Motorcykelejere fra Sjælland osv. kan få deres motorcykel med Køge-Rønne færgen, hvor vi henter den ved ankomst og bringer den til opbevaring. Efter endt opbevaring kan motorcyklen bringes til færgen igen. Prisen pr. tur til færgen er 200 kr. (Billet og booking af færge, står ejeren selv for. vi kan dog være behjælpelige med dette).

Ring 56 97 80 52 og hør nærmere ang. opbevaring af din motorcykel.

Marine

Hesthavens Marine tilbyder at gøre både din motor og
din motorbåd klar til vinterens dvale. Tilbudet indeholder blandt andet:

• Grundig afvaskning

• Afmontering og vedligehold af batteri

• Konservering af hele motor/båd.

• Vi opbevarer din båd/motor i tørre og aflåste lokaler.

Påhængsmotor opbevaring: 50,- dkk pr. påbegyndt måned.Klargøring til opbevaring af 

påhængsmotor med afvask og 
konserveringsolie koster 300,- (ekskl. gear- og motorolie)

Båd opbevaring:
Både max 8m. pris pr. m2. pr. måned 30,-ddk

(Prisen på afvaskning og konservering afhænger af båden)


Ring 56 97 80 52 og få et tilbud på din båd med videre.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram